Sote puhuttaa suomalaisia

25.03.2017 - 13:43 Satu Ojala
Jämijärveläiset Pekka ja Taru Teelmäki tulivat tapaamaan sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilaa Huittisiin. Puhetta riitti terveydenhuoltopalveluista.

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalla (ps) oli aikaa jutella kansalaisten kanssa Huittisissa ja hihasta nykijöitä riitti koko tunniksi. Ministeri kävi perussuomalaisten vaaliteltalla Lautturin edessä.

-Kyllä nämä käynnit antavat meille ministereille todella paljon. Tässä käydään monia hyviä kansalaiskeskusteluja, sanoi Pirkko Mattila.
-Eniten ihmisiä askarruttaa soteuudistus. Nyt on monta palloa yhtä aikaa ilmassa eivätkä ihmiset tiedä mitä tuleman pitää. Suurin huoli aiheutuu epätietoisuudesta. Maakunnissa sotevalmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Niin täällä Satakunnassakin. Uusimaa lähti vähän takamatkalta tähän alun epätietoisuuden vuoksi. Parhaillaan maakunnissa on sotea työstämässä 5 000 ihmistä, sanoi Pirkko Mattila.

Hän tuli Huittisiin Sastamalasta, jossa tapasi väkeä torilla.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.