Luja HT jatkaa välieriin

25.02.2017 - 20:24 Bobby
Luja HT:n voittomaalista vastannut Miika Raittinen kaartaa maalille. Kuva Ari Ståhlman.

Lauantaina pelattiin jääkiekon 2-divisioonan toiset puolivälieräkamppailut. Luja HT lähti otteluvoitto ensimmäisestä kohtaamisesta taskussaan Paraisille ParSportia vastaan. Ottelusta odotettiin tasaisempaa kuin keskiviikon ottelusta ja näin olikin.
Luja HT lähti vajaalla kolmella kentällä otteluun ja ParSport oli aktiivisempi kotikaukalossa. Ensimmäinen erä oli tasaista ja erän ainoasta maalista vastasi Luja. Maalintekijänä kunnostautui ykköskenttään noussut Ari-Pekka Mäkinen. Syöttäjinä olivat Veli-Pekka Reiman ja Severi Wallin.
Toisessa erässä alkoi ParSportin kiri. Reilun viiden minuutin jälkeen tuli tasoitus ja kuuden minuutin kohdalla ParSport meni johtoon 2-1. Näiden maalien välissä ehdittiin Lujalta hylätä selvä maali. Luja kuitenkin taisteli ja tasoitti ylivoimalla erän puolessa välissä. Maalista vastasi kapteeni Antti Nurminen ja syöttäjät olivat Reiman ja Miika Raittinen. Luja meni vielä reilut neljä minuuttia ennen erän loppua johtoon Raittisen maalilla, jonka syöttivät Reiman ja Nurminen.
Kolmas erä alkoi loistavasti Lujan kannalta. Mats Alitalo vei Lujan jo 2-4 johtoon, kun erää oli pelattu vasta puolitoista minuuttia. Vajaamiehinen Luja taisteli erän loppuun mainiosti ja piti Parsportin takanaan. Lisämaaleja erässä ei nähty ja ottelu päättyi lukemiin 2-4.
Lujan valmentaja Ari-Pekka Mäkelä oli ottelun jälkeen tyytyväinen, mutta vähäsanainen.
–Eihän se kaunista ollut, mutta voitettiin. Kaveri nosti karvaustaan keskiviikosta ja olimme avausten kanssa hieman vaikeuksissa. Se on vähän tällaista sitten kun on vajaa miehistö, mutta pojat taistelivat hyvin, kommentoi Mäkelä.
Luja jatkaa playoffeja keskiviikkona välierissä. Ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona Huittisissa. Lujan vastustaja selviää sunnuntaina, kun EjL ja Chiefs sekä KK-V ja KuKi pelaavat kolmannet ottelunsa. Rockets voitti suoraan kahdessa ottelussa Kiekkohait ja on toinen mahdollinen vastustaja Lujalle. Jos KK-V voittaa KuKin, niin se tulee Lujaa vastaan välierissä, muuten Rockets.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.