Susijahti päättyi, kaksi sutta kaadettiin

25.01.2016 - 08:55 Matti Laine

Alueelle myönnetyt sudenkaatoluvat käytettiin heti ensimmäisenä viikonloppuna. Luvan mukaiset kaksi sutta kaadettiin Vuorenmaan kylän tuntumassa sunnuntaina. Eläimet lähetetään tutkittavaksi Luonnonvarakeskukselle. Kyseessä on kannanhoidollinen metsästys. 

KOMMENTIT
25. tammikuu 2016 - 10:39markus korpela
Hieno uutinen näitä lisää. Toivottavasti sudet nyt tulevat enemmän ihmisaroiksi, eikä syrjäkylillä tarvitse pelätä laittaa lapsia ulos leikkimään.
26. tammikuu 2016 - 14:49VeePee
Ei kuulemma pelänneet lainkaan, ihmistä meinaan, taitaa joku ruokkia susia ja samalla ne on kesyyntyneet. Siinä mielessä on hyvä että metsästäjät auttaa luontoa palauttaan tasapaino täskin asiaas.
27. tammikuu 2016 - 14:20Metsä, suden su...
Kiitokset suden metsästäjille nopeasta toiminnasta. Tässä on positiivinen tulos vuosien susiloton pelaamisesta taajamissa. Onneksi ei ole tullut sudelle lapsi vastaan vaan metsästäjä. Kiitos paikalliselle metsästysseuralle oikeasta ja nopeasta reagoinnista, kun kaatoluvat saatiin. Minä en ainakaan halua olla suosimassa tätä susiloton pelaamista kansalaisen kustannuksella. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Susia on silloin liikaa, kun niitä alkaa liikkua ihmisasutuksen välittömässä läheisyydessä. Susi kuuluu Suomen metsiin ja pysyköön siellä. Ne yksilöt jotka sinne eivät syystä tai toisesta mahdu on lopetettava yleisen turvallisuuden nimissä mahdollisimman nopeasti.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.