Luja HT hävisi tiukan pelin jatkoajalla

24.11.2016 - 16:22

Luja HT ja Eurajoen Lätkä pelasivat tiukan ottelun Huittisten jäähallilla keskiviik-kona. Ratkaisu meni jatkoajalle asti, missä jäähyaitiosta kentälle tullut vastustajan pelaaja pääsi yllättämään kotijoukkueen. Voitto meni Eurajoelle lukemin 3–4.
Ensimmäinen maali syntyi ensimmäisen erän lopussa EjL:n jäähyillessä. Lujan ykkösylivoiman uudet kuviot purivat. Toisen kerran vieraiden verkko heilui ennen toisen erän puolta väliä.
Erän puolessa välissä EjL pääsi hieman helposti kaventamaan tilanteeksi 2–1. Ta-soitus syntyi kahden lujalaisen ja yhden eurajokelaisen istuessa jäähyllä.
Tiukkaa vääntöä oli myös kolmas erä. Kun EjL:lle oli tulossa siirretty rangaistus, Lujan ykkönen toi kiekon vastustajan alueelle ja siirsi kotijoukkueen 3–2-johtoon.
Luja sortui hölmöön jäähyyn kuusi minuuttia ennen pelin loppua. Minuutti jää-hyä oli kulunut, kun mailaa sidottiin, vastustaja kaatui ja toinenkin lujalainen laitettiin jäähylle. Tästä huittislaisten suuhun jäi karvas maku, kun vastustaja pääsi vielä tasoittamaan.
Ottelu eteni jatkoajalle ja EjL nappasi lopulta voiton maalein 3–4.
Jääkiekon 2-divisioonan ottelun aikaan hallilla vietettiin myös Huittisten Jäähalli Oy:n 20-vuotissyntymäpäivää.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.