Vedenjakelussa keskeytys Pappilanniemessä, Lauttakylänkatu poikki aamulla

24.05.2018 - 08:10 Satu Ojala

Huittisissa tehdään ensi yönä vesihuoltotöitä Pappilanniemessä iltakymmenestä lähtien. Töiden arvioidaan valmistuvan perjantaiaamuun viiteen mennessä. Varsinainen korjauskohta on Sinkantien ja Rantakadun risteysalueella. Vedenjakelu keskeytyy korjaustöiden vuoksi Kirkkotien, Tapulitien, Tornitien, Rantakadun, Sinkantien ja sekä koko Pappilanniemen vesijohtoverkoston alueella välillä TampereentieNiementie 70. Vedettä ovat myös jäähalli, liikuntakeskus ja Pellonpuiston koulu.Vetta kannattaa varata astioihin liitostöiden ajaksi.
Huittisten kaupungin vesihuoltolaitos huuhtelee verkostoa liitostöiden jälkeen, mutta kehottaa alueen asukkaita huuhtelemaan verkostoa esimerkiksi ulkovesipostin kautta. 

Lauttakylänkadun varresta kaadetaan yksi iso koivu huomisaamuna viiden ja seitsemän välillä, mikäli tuuliolosuhteet ovat suotuisat. Kaatotöiden vuoksi Lauttakylänkatu katkaistaan liikenteeltäväliltä Räikänmaantie-Satulatie. Liikenne ohjataan töiden ajaksi Kirjatielle

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.