LP Vampula Huittinen kaatoi Pölkyn

24.02.2018 - 18:56 Minna Karru
LP Vampula Huittinen ei antanut Pölkylle erääkään Kuusamossa. (Satu Ojalan kuva Huittisissa tammikuussa pelatusta Pölkky-pelistä)

LP Vampula Huittinen yllätti liiganelosen Pölkyn Kuusamossa ja vei voiton suoraan kolmessa erässä (28-30, 24-26, 22-25).

Ensimmäinen erä lainehti tasaisena tilanteeseen 7-7, josta LP Vampula aloitti nousunsa. Joukkue vei erää eteenpäin 3-4 pisteen kaulalla. Kotijoukkue kiri kiinni 19-19-tilanteessa, mutta LP Vampula ei  antanut periksi, vaan otti erävoiton 28-30. Sitkeä taistelu pisteistä kesti 34 minuuttia.

Toisessa erässa LP Vampula siirtyi rivakasti 3-8- ja 5-13-johtoon. Erän edetessä kotijoukkue kiri ensin kolmen pisteen päähän ja tasoitti tilanteessa 23-23. Erä päättyi kuitenkin Sarah Blomgrenin ja Elli-Noora Hiltusen hyökkäyspisteillä LP Vampulalle 24-26.

Kolmannen erän kotijoukkue aloitti napakasti, hetkessä tilanne oli 4-1 ja 7-4. LP Vampula tuli rinnalle tilanteessa 7-7 ja eteni 9-11-johtoon. Pölkky tasoitti tilanteeksi 11-11, aloitti nousun ja eteni erässä 2-3 pisteen johdolla. LP Vampula lähti nousuun 19-16-tilanteessa. Tasatilanteesta 20-20 voittoon kulki LP Vampula pistein 22-25.

-Oma pelimme oli tänään todella rentoa, meillä toimi hyvin vastaanotto sekä hyökkäyspeli. Kokonaisuus oli todella hyvä tänään. Kuusamon hyökkäys ei ollut ehkä sillä tasolla kuin viime kohtaamisessamme, totesi Julia Porsanger.

Myös valmentaja Arttu Keränen oli omiensa otteisiin tyytyväinen.
-Olimme tänään erittäin hyviä rentoudessa sekä olemalla aggressiivisia oikeaan aikaan. Pääsimme hyvin puolustuksella kiinni Pölkyn hyökkäyksiin ja se loi lisää itseluottamusta. Kaivettiin takakentältä palloa ja saimme muutamat torjunnat oikeaan paikkaan. Kun vastaanotto on 60%, voi olettaa jotain tulosta tulevankin. Vastaanoton paraneminen on ollutkin meidän viimeajan trendi. Vaihdosta erien lopussa tullut Elli-Noora Hiltunen löi pari tärkeää hyökkäyspistettä hyviin paikkoihin ja Jantusen Jenni pelasi hienosti ensimmäisen koko liigapelinsä.

Lisää kommentteja mestaruusliigan sivulla.

 

 

Päivitetty 25.2. lisäämällä pelaaja- ja valmentajakommentit sekä mestaruusliiga.fi-linkki.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.