Huittisissa urheiltaisiin enemmän kuin areenat antavat myöden

23.10.2019 - 05:29 Mikko Perttunen
Tahto Areenan harjoitusvuoroja joudutaan perumaan muun muassa ottelutapahtumien ja messujen vuoksi.

Joskus positiivinen asia voi heijastella myös negatiivisesti. Huittisissa harrastetaan niin montaa urheilulajia sen verran ahkerasti, ettei liikuntatiloja yksinkertaisesti ole kaikille riittävästi.

Kaupungin hallinnoimien salien vuorojako onkin syksyn aikana herättänyt voimakkaita tunteita urheiluseuroissa. Kaiken keskiössä on ollut Tahto Areena, johon on latautunut paljon toiveita ja odotuksia.

Erityisesti Lauttakylän Lujan jalkapallojaosto kokee tulleensa sorsituksi. Seura katsoo saavansa harrastajamäärään nähden liian vähän vuoroja ja nosti asian pinnalle syyskuun lopulla Facebookissa.

Keskustelunavaus tosin keräsi heti kritiikkiä.

–Asiat eivät kehity yhtään sillä, että somessa ryhdytään isoon ääneen arvostelemaan asioita ja levittämään vain omaa näkökulmaa, joka ei välttämättä edes perustu faktoihin, Vampulan Urheilijoiden puheenjohtaja Timo Talvitie jyrähtää.

Talvitie viittaa Lujan laatimaan taulukkoon, jossa lentopallon harrastajamääräksi on merkitty vain 15 eli käytännössä ainoastaan edustusjoukkue, joka tosin LP-Vampulan Tahto Areenan vuorot pääasiassa käyttää. LP-Vampulalla on urheilutoimintaa muissakin ikäluokissa.

Vuoroja ei kuitenkaan jaeta jaosto- tai lajikohtaisesti, vaan ne annetaan seuroille, jotka puolestaan saavat jakaa ne sisäisesti oman harkintansa mukaan.

 

 

 

Lue juttu loppuun Lauttakylä-lehden numerosta 43 (23.10.2019).
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.