Kiikan koulun maastoon frisbeegolfrata

23.09.2016 - 13:22 Sari Mäkelä
Viidesluokkalaiset Ilari Kulmala, Martti Niemelä ja Hermanni Lähde (heittämässä) lähtivät frisbeegolfradalle Mikael Mäkisen matkassa.

Kiikan koululla otettiin virallisesti käyttöön frisbeegolfrata, joka on tehty koulun vieressä olevan pururadan maastoon. Radalla on yhdeksän väylää.
Idea radasta tuli oppilailta. Oppilaskunta esitteli ratasuunnitelman Sastamalan oppilaskuntien huippukokouksessa ja tuloksena oli 1 400 euron hankeraha kaupungilta rataa varten.
Varsinaisen toteututuksen hoiti Kiikan koulun vanhempainyhdistys. Hallituksen puheenjohtaja Karoliina Koivuniemi-Ollila kertoi avajaisissa, että rata on vapaasti kaikkien käytettävissä.
–Olen ylpeä koululaisista, ahkerasta vanhempainyhdistyksen väestä ja muista talkoolaisista sekä sponsoreista, jotka osallistuivat korien hankintaan. Täältä löytyy yhteen hiileen puhaltamista.
Frisbeegolfradan talkoisiin osallistunut, lajia harrastava Mikael Mäkinen kiittelee uutta rataa hyvin tehdyksi ja risuttomaksi.
–Tämä sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös kokeneemmille lyhyempien heittojen harjoitteluun. Vaikka matkat ovat lyhyitä, eivät ne ole välttämättä helppoja.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.