Tihumäki mukana maalipallon Malmö Intercupissa

23.05.2017 - 14:45 Minna Karru
Huittislaistaustainen Markus Tihumäki nousi maalipalloilijoiden maajoukkueeseen viime vuoden alkupuolella. Kuva: Satu Ojala

Huittislaistaustainen Markus Tihumäki ja muut Suomen miesten maalipallomaajoukkueen pelaajat osallistuvat ensimmäiseen kansainväliseen turnaukseen uuden päävalmentajan, Jarkko Pokkisen johdolla.
Malmö Intercup -turnaus kisataan Ruotsissa 26.–28.5. Mukana on Kiinaa ja Brasiliaa lukuun ottamatta maailman maalipalloeliitti.

Suomen miehet kohtaavat Malmön turnauksen alkulohkossa Ukrainan, Iso-Britannian, Liettuan ja Belgian. Näistä paralympiavoittaja Liettua ja Belgia ovat Suomen kanssa samassa lohkossa myös syksyn EM-kilpailuissa.
– Ihan vielä ei valmistauduta EM-kilpailuihin, vaan tämä ja heinäkuun Liettuan turnaus ovat näytönpaikkoja pelaajille. Elokuun Belgian turnaukseen mennään sillä porukalla, joka pelaa myös EM-kisoissa, Pokkinen sanoo.

 

Lisää aiheesta turnauksen Facebook-sivuilla.
Ottelukaavio löytyy täältä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.