Hanna Arve-Talvitie VaLePan toiminnanjohtajaksi

23.05.2017 - 11:16 Sari Mäkelä

Huittislainen Hanna Arve-Talvitie aloittaa Vammalan Lentopallon uutena toiminnanjohtajana kesäkuun alussa. Hän siirtyy tehtävään Loimaan Hurrikaanien toiminnanjohtajan paikalta. Vankan lentopallotaustan omaava Arve-Talvitie tiivistää entisestään urheilulliseen menestykseen tarvittavaa taustatyötä.
–Seuran kannattajat, talkoolaiset ja yhteistyökumppanit sekä laaja juniorityö ovat korvaamaton voimavara. Viemme sastamalalaista lentopalloa raikkaasti tulevaisuuteen, sanoo Arve-Talvitie.
Hän on myös LP Vampula Huittisen hallituksen puheenjohtaja. LP Vampula sijoittui viime kaudella seitsemänneksi naisten mestaruusliigassa.
VaLePan tavoitteena on tehdä tulevalla kaudella suomalaista lentopallohistoriaa.
–Haluamme päästä kivikovassa eurooppalaisessa Mestarien liigassa vähintään lohkovaiheeseen. Suomessa tahdomme uusia Cupin ja Mestaruusliigan voitot. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet kohti uutta menestystä, sanoo VaLePan puheenjohtaja Jarmo Nieminen.
Vuodesta 2011 alkaen VaLePa on ollut Mestaruusliigassa aina mitaleilla. Kultaa on vuosilta 2012, 2014 ja 2017.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.