LP-Vampula taipui Kangasalla

23.02.2019 - 18:40 Minna Karru
Joulukuisessa kotiottelussa LP-Vampulan Kia Bright oli pelissä mukana ohittamassa Kangasalan torjuntaa, sen pelin LP-Vampula voitti 3-2. Tänään Kangasalla joukkue pelasi ilman Brightia. Kuva: Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittinen ei voinut mitään Kangasalla, kotijoukkue vei voiton suoraan kolmessa erässä. Taistelutta ei LP Kangasala kuitenkaan mestaruusliigan pisteitä vienyt.

Ensimmäisen erän ensimmäiset minuutit mentiin LP-Vampulan tahtiin. Kotijoukkue tasoitti tilanteessa 4-4 ja lähti karkumatkalle. Tilanteessa 12-7 vieraat kiristivät otettaan ja pääsivät pisteen päähän tilanteessa 15-14. Kotijoukkue aloitti siitä pisteiden takomisen. Vieraat eivät antaneet periksi vaan nousivat 20-14 -tilanteesta tasoihin 22-22. Erän loppu oli tiukka, erävoiton väänsi kotijoukkue pistein 25-23.

Toisessa erässä joukkueet olivat vuoron perään pisteen johdossa, kunnes LP-Vampula eteni 9-12-johtoon. Hetkessä kotijoukkue kuitenkin tasoitti tilanteen. Peli jatkui tasaisena, joukkueet eivät saaneet eroa toisiinsa paria pistettä enempää. Lopussa kotijoukkue oli vahvempi ja vei erän 25-22.

Kolmannessa erässä kotijoukkue takoi hetkessä tilanteeksi 5-1n mutta yhtä nopeasti LP-Vampula tasoitti. Sen jälkeen erä jatkui taas niin, että joukkueet olivat vuorotellen pisteen johdossa. Tilanteesta 11-11 kotijoukkue aloitti nousun ja siirtyi 17-13-johtoon. LP-Vampula ei antanut periksi vaan tasoitti tilanteen. Kotijoukkue kuitenkin aloitti siitä kirin erä- ja otteluvoittoon pistein 25-21.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.