Tonttitarjonta runsasta

23.02.2017 - 00:00 Satu Ojala
Kuninkaistenmäenkadun varressa on tarjolla uusia tontteja omaa kotia havitteleville rakentajille.

Huittisissa on omakotirakentaminen ollut viime vuosina verkkaista. Kahden viime vuoden aikana valmistui kumpanakin kymmenkunta omakotitaloa. Nyt tontteja on tarjolla moneen makuun eri puolilta kaupunkia. Uusimmalla asuinalueella Kuninkaistenmäessä tilaa on monelle uudelle kodille eikä naapurin seinä ole ihan vieressä.
–Meillä on nyt myynnissä 76 omakotitalon tonttia, joista 35 on tarjolla Vampulassa. Viimeisimpinä myyntiin tulivat Kuninkaistenmäen alueen 19 tonttia, kertoo rakennustarkastaja Seija Holmi.
Kuninkaistenmäen tontit ovat olleet varattavissa tovin, mutta kiinnostus on ollut yllättävän laimeaa.
–Näiden tonttien hakuaika päättyy 3. maaliskuuta. Jos arvontaa ei tonttien suhteen tarvitse tehdä, kaupat voidaan tehdä viranhaltijapäätöksellä ja ne saavat lainvoiman valitusajan umpeuduttua. Rakennuslupaa voi hakea jo samaan aikaan kun myyntipäätös on nähtävillä. Jos asiat etenevät ilman valituksia, rakentamaan pääsee jo huhtikuun puolivälissä.
Holmin mukaan tontinostajia kiinnostavat Huittisissa tontit, joissa on riittävästi tilaa ja ne ovat suhteellisen lähellä keskustan palveluja.
Lue lisää keskiviikon 22.2. lehdestä. 

Lehden voit tilata tästä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.