LP-Vampula Huittinen 3-0 voittoon Kuortaneesta

23.02.2017 - 21:16 toimitus
Hyvän pelin pelannut Ellinoora Hiltunen hyökkäämässä ohi Kuortaneen torjunnan. Kuva: Mauno Kotamäki.

Naisten mestaruusliigan ottelun alku oli Huittisissa hieman takkuista ja kotijoukkue Vampula teki pisteitä omien lisäksi virheiden muodossa myös vieraille. Erän edetessä virheiden määrä väheni ja oman vahvan syötön avustuksella erä lopulta kotijoukkueelle.
Toisessa erässä tekniselle aikalisälle mentäessä Vampulalla oli jo tukevantuntuinen johto, mutta Roosa Heikkiniemen syöttövuorolla tilanne tasoittui. Vasta jatkopisteillä ratkennut toinen erä kääntyi lopulta kotijoukkueelle.
Kolmas erä oli jo selvempää Vampulan hallintaa, missä isoa osaa esitti kotijoukkueen kapteeni Eeva Puukka. 
Ottelu lopulta LP Vampula Huittisten nimiin puhtaasti erin 3-0 (25-19, 28-26, 25-17).

-Vampulalla oli kova syöttö ja meillä oli niiden nostamisessa vaikeuksia. Jatkopalloissa onnistuimme ihan hyvin, mutta kokonaisuutena emme pystyneet voitosta taistelemaan, sanoi Kuortaneen parhaana palkittu Nea Haatainen.
-Lähdettiin maksamaan kalavelkoja, kun edellisessä kohtaamisessa Kuortaneella tuli rumasti takkiin. Onneksi saatiin kaikkia osa-alueita parannettua riittävissä määrin, että saatiin voitto kotiin, tuumi LP Vampulan ottelun paras pelaaja, kapteeni Eeva Puukka.

Kuortaneen joukkueen valmentaja Tapio Kangasniemen mielestä 3-0 tulos osoitti, että peli oli selkeä.
-Ei pelattu huonosti tänään, mutta ihan parhaimpaan ei kuitenkaan päästy. Porukka vaikuttaa olevan jo hiukan henkisesti väsynyt. Hyvää oppia nuorille pelaajille, totesi Kangasniemi.

LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen sai olla tyytyväinen 3-0 kotivoittoon.
-Toisessa erässä menetettiin selkeä johto yhdellä syöttövuorolla, mitä ei saisi tapahtua. Keskitorjuja Katja Metsäkoivun syöttövuorolla tehtailtiin eniten pisteitä. Peli ei kovin suurta tasoa kokonaisuutena saavuttanut, mutta meille voiton lisäksi oli hyvä pelillinen valmistautuminen lauantain peliin Rovaniemellä, sanoi Keränen.

LP Vampulalla on seuraavaksi edessä vierasottelut 25.2. WoWoa vastaan Rovaniemellä ja 1.3. OrPoa vastaan Orivedellä. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 5.3., jolloin verkon takana on LiigaPloki Pihtiputaalta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.