Lapsiperheen koti vaurioitui tulipalossa Suttilassa

22.12.2015 - 21:00 Satu Ojala

Huittislaisen lapsiperheen joulu sai ikävän sävyn, kun perheen koti vaurioitui asumiskelvottomaksi iltapäivällä tulipalossa Suttilassa.
-Leivinuunin takana oleva hirsiseinä oli jo kytenyt mahdollisesti jo jonkin aikaa muodostaen savua. Runsaan savun vuoksi perheen äiti teki hälytyksen, kertoo päivystävä palomestari Jari Eno Satakunnan pelastuslaitokselta.
Pelastuslaitos joutui purkamaan seinärakenteita. Talon eteinen kärsi eniten vahinkoja ja saman tien tuhoutui lasten ulkovaatteita ja kenkiä.
-Onni onnettomuudessa oli, että äiti ja perheen kolme lasta olivat kotona. Jos he olisivat olleet poissa kotoa, talo olisi saattanut palaa kivijalkaa myöten ennen kuin sivulliset olisivat paloa huomanneet. Talo sijaitsee sen verran sivussa Punkalaitumentieltä.

Talo on raivaustöiden vuoksi Enon mukaan tällä hetkellä asumiskelvoton, mutta korjauskelpoinen. 
-Savuhaitta on melkoinen, joten perhe lähti hätämajoituksen perheen isän kotiin Sastamalaan. Palossa tuloutui lasten vaatteita, joten apu on nyt tarpeen. Naapurit ovat jo ryhtyneet auttamaan perhettä, samoin SPR:n Huittisten osasto, kertoo Jari Eno.

Paloa oli sammuttamassa pelastuslaitoksen lisäksi kaikki Huittisten sopimuspalokunnat.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.