Hankkija muuttaa talvella Sotkan entisiin tiloihin

22.10.2019 - 08:06 Marja-Liisa Hakanen
–Tavoitteena on, että muuttoa päästäisiin aloittamaan tammikuussa ja avajaisia kevättalvella, myymäläpäällikkö Mikael Kopio kertoo.

Entiset Sotkan ja Seppälän liiketilat Lauttakylänkadun varrella Huittisissa täyttyvät osittain ensi talvena, kun Huittisten Hankkija muuttaa taloon. Myymäläpäällikkö Mikael Kopio kertoo, että muutto tuli ajankohtaiseksi, kun entisen kiinteistön vuokrasopimus on katkolla ja kiinteistössä alkaa olla isoja remonttitarpeita.
–Kun näin läheltä vapautui liiketilaa, se ilman muuta kiinnosti meitä. Käyttöömme tulee 600 neliötä myymälätilaa, mikä on puolta enemmän kuin nykyisissä tiloissa. Osaan takapihan parkkialueesta teemme puutarhamyymälän, Kopio sanoo.
Jotta kulku puutarhamyymälään olisi sujuvaa, rakennuksen takaseinään tehdään sitä varten ovi.
–Rakennamme takapihalle myös varastohallin kylmävarastoksi isoja tavaroita varten, koska rakennuksessa ei ole varsinaista varastotilaa.

Kopion mukaan tuotevalikoima lisääntyy muuton ansiosta jonkin verran. Esimerkiksi rehutuotteita, ratsastustarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita, muun muassa metsästykseen liittyviä, tulee lisää.
–Ja kun on tilaa, tuotteet saadaan myös paremmin esille. Nyt meillä onkin ollut se ongalma, että emme ole saaneet koko valikoimaa esille.
–On todella mukavaa, että pääsemme Lauttakylänkadun varrelle. Aivan keskustassa ollaan nytkin, mutta silti asiakkaat usein ihmettelevät, mistä myymälä löytyy, Kopio tuumii.

Ennen kuin Hankkija pääsee muuttamaan, liiketiloissa tehdään remonttia. Osa entisen Sotkan myymälästä erotetaan väliseinällä omaksi liiketilakseen.
–Toiveissa on päästä muuttamisen alkuun tammikuussa ja saada muutto talven aikana tehtyä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.