Luja HT voitti KuKi:n vaiherikkaassa ottelussa

22.10.2016 - 22:49
Lauantai-illan ottelu oli tiukkaa vääntöä. Luja HT:n Kalle Pelli taisteli läpi ottelun hyvin. Kuva Ari Ståhlman

Luja HT ja KuKi Harjavallasta kohtasivat Huittisissa lauantai-iltana. Ottelusta odotettiin erittäin tasaista ja niin se myös oli. Luja HT meni nopeasti johtoon reilun minuutin pelin jälkeen, kun maalinedusruuhkasta kiekon verkkoon iski Esa Väisänen. Ensimmäistä erää hallitsi pienoisesti kuitenkin vierailija ja Luja HT loi omat tilanteensa lähinnä vastahyökkäyksistä.

Toisessa erässä KuKi aloitti maalinteon ja meni jo 2-1-johtoon ylivoimamaalillaan kahdeksan minuutin jälkeen. Luja HT kuitenkin kuittasi nopeasti Miika Raittisen maalilla. Erän puolen välin jälkeen Kalle Pelli vei lämärillään Luja HT:n 3-2-johtoon. Erän lopussa Raittinen lisäsi Luja HT:n johdon jo 4-2:een, mutta hetkeä myöhemmin KuKi kavensi. Kaiken kaikkiaan toinen erä oli erittäin sekavaa peliä.

Kolmannessa erässä nähtiin hieman terävämpi Luja HT. Heti erän alkuun Raittinen viimeisteli kypärätemppunsa illan toisella vanhanaikaisellaan. Viisi minuuttia myöhemmin KuKi nousi jälleen maalin päähän ylivoimalla. Myös KuKi otti jäähyn, mutta Luja HT ei saanut ylivoimaa toimimaan alkuunkaan ja ylivoiman lopulla Teemu Setälä otti vielä hölmön jäähyn.
Alivoimalla Luja HT oli kuitenkin terävä ja iski peräti kaksi maalia KuKin verkkoon. Ensin Raittinen karvasi ja Veli-Pekka Reiman viimeisteli. Sitten Väisänen syötti Niklas Kulmasen maalintekoon alivoimalla 2-1-hyökkäyksen päätteeksi.

Luja HT sortui kuitenkin jälleen jäähyilyyn ja KuKi tuli ensin kahden maalin päähän kahden pelaajan ylivoimalla. Minuuttia myöhemmin Luja HT:n puolustus hölmöili ja päästi KuKin maalin päähän. Loppuerä oli Luja HT:n selviytymiskamppailua, mutta KuKi ei enää pystynyt tasoittamaan. Ottelu päättyi Luja HT:n voittoon 7-6. Luja HT:n parhaana palkittiin Miika Raittinen (3+2).
Bobby

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.