LP Vampula Huittisen tavoitteena välieräpaikka

22.09.2017 - 05:02 Mikko Perttunen
Päävalmentaja Arttu Keränen veti treenejä puolitoista viikkoa ennen liigakauden alkua. LP Vampula Huittinen on joukkueen managerin Timo Talvitien mukaan mennyt kesän aikana valtavasti eteenpäin.

Huomenna lauantaina alkavan LP Vampula Huittisten naisten liigakauden menestys riippuu paljolti siitä, miten nuoret ja lupaavat pelaajat lunastavat heihin kohdistuneita odotuksia.
–Meillä on nyt hiukan nuorempi joukkue kuin on ollut aikaisemmin. Se on kuitenkin täynnä potentiaalia. Jos vain koko ajan mennään eteenpäin, niin hyvää on tiedossa, joukkueen manageri Timo Talvitie kertoo.

Talvitien mukaan koko kesä on ollut nousujohteinen. Vaikka liigakauteen valmistavassa OP-Lounaismaaturnauksessa tulikin takkiin, oli pelien sisällä paljon hyviä asioita. Venäjän huipputasokasta Superliigaa pelaavalta Leningradkalta saatiin ryöstettyä yksi erä, ja suomalaisia joukkueita vastaan pelattiin tiukkoja eriä.
–Mielenkiinnolla odotetaan, mihin saakka ehditään kehittyä. Nousujohteinen kausi on haussa.

Vaikka joukkue onkin aiempaa kokemattomampi, on mukana silti paljon tuttuja elementtejä. Valmennus, henkilökunta ja talkooväki on hyvin pitkälle samaa kuin aiemmin. Ottelutapahtumiin pyritään Talvitien mukaan tuomaan toki koko ajan jotain uutta. (..)

LP Vampula on lähtenyt jokaiseen kauteen tavoitteenaan parantaa edellisvuoden sijoitusta. Nyt se tarkoittaisi välieräpaikkaa. Viime vuonna se oli Talvitien mukaan lopulta aika pienistä asioista kiinni.
–Joukkueen nuoruus on sekä heikkous että vahvuus. Joukkueessa on paljon persoonia, joilla on hyvä henki ja asenne kohdallaan. Kaikki ovat selkeitä urheilijoita, joilla on tahto mennä eteenpäin sekä yksilöinä että joukkueena.
–Kokemuspohja kovista peleistä on kuitenkin kapeahko, ja esimerkiksi saman ottelun aikana voi olla vaikea korjata jotain pielessä olevaa asiaa. Jokaisessa pelissä tullaan kuitenkin kovalla asenteella taistelemaan voitosta, eikä tuumaakaan anneta periksi.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan 20.9. Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.

 

20.9. lehden uutisessa uuden hakkurin sukunimessä on virhe, pelaaja on Sarah Blomgren, ei Sarah Blomberg.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.