Lujan futsal-naiset pääsivät liigaan

22.09.2015 - 06:07 Marianna Langenoja
Huhkolinnan sali on hieman liian pieni futsal-kisojen järjestämiseen, mutta Luja on saanut Palloliitolta erikoisluvan.

Lauttakylän Luja kokee historiallisen hetken, kun naisten futsal-joukkue aloittaa ensi kuussa kautensa liiga-sarjassa. Liiga on futsalin korkein sarja Suomessa. Lauttakylän Lujassa mikään muu joukkue ei ole koskaan pelannut yhtä korkealla tasolla.

Naisten nousukiito alkoi viime kaudella, kun Suomen Palloliitto perusti futsaliin uuden sarjan nimeltä Futsal-Ykkönen. Se perustettiin, koska joukkueiden tasoerot liigan ulkopuolella alkoivat olla liian suuria. Lujan joukkue pääsi Futsal-Ykköseen heittämällä ja innostui pelaamisesta tosissaan.
He jäivät ykkössarjassa kolmansiksi ja ilman liigapaikkaa. Yksi liigaan päässeistä joukkueista kuitenkin luopui paikastaan ja Lujalle aukesi ovi liigaan.

Joukkueen liigakausi alkaa 17.10. Ylöjärvellä. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Huhkolinnassa 18.10., vastassa on Siilinjärven Palloseura.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.