Maarit Malmberg palkittiin

21.11.2019 - 09:27 Sari Mäkelä
Maarit Malmberg palkittiin Kunteko-gaalassa keskiviikkona.

Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg palkittiin tekemästään kehittämistyöstä ja koko koulun työyhteisön tekemästä kehittämistyöstä valtakunnallisessa Kunteko-gaalassa.
–Kehittäminen on mielentila. Meidän työyhteisömme on tehnyt kehittämistä välillä vähän haastavissakin olosuhteissa. Kehittämisteot ovat välillä pieniä oppilaslähtöisiä juttuja, vaikka ex tempore kepparipäivät, välillä koko toimintakulttuuria ja opettamisen tapaa muuttavia, esimerkiksi yhteisopettajuus, kertoo Malmberg.
–Ensimmäinen oma kehittämistekoni oli konkreettisesti murtaa rakenteita – rakennutin oven työhuoneeni ja henkilökunnan työhuoneen välille. Aiemmin rehtorin huoneeseen piti tulla toisen huoneen kautta ja olin "eristyksissä". Ovi kuvaa sitä, miten haluan työtä tehdä: yhdessä, lähellä, tukien, kun tukea tarvitaan. Yksin rehtori ei kehitä mitään, mutta antamalla syötteitä ja mahdollistamalla pääsee opettajien luovuus valloilleen.
–Meillä on huipputyöporukka Lauttakylän koulussa, korostaa Malmberg ja kiittää nykyistä ja aikaisempia esimiehiään siitä, että on saanut tehdä työtä omalla persoonallaan ja on saanut tuen kehittämistoimille.
KunTeko 2020 on kunta- ja maakunta-alan työelämän tuottavuutta, tuloksellisuutta ja laatua edistävä kehittämisohjelma. Tekoja tiskiin -kampanjassa nostettiin esiin hyvää kuntatyötä ja annettiin kunniaa kuntatyön kehittäjille. Maarit Malmberg palkittiin Oman työn sankarit -sarjassa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.