WoVo kaatui maanantai-illan kamppailussa

21.10.2019 - 21:30 Satu Ojala
Kolmannessa erässä peli lähti kulkemaan ja LP-Vampula napsi pisteitä tasaiseen tahtiin. Turvallisen tuntuista johtoa iloitsevat Klara Peric (vas.), Emilia Joensalo, Aleksandra Cveticanin, Iina Andrikopoulou ja Jenni Jantunen.

Naisten Mestaruusliiga jatkui maanantai-iltana Tahto Areenalla, jolloin vastakkain olivat LP-Vampula Huittinen ja Woman Volley Rovaniemeltä. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon erin 3-1.
Ottelu alkoi kotijoukkueelta hienosti kahdella Nina Jakicin ässällä ja jatko antoi merkkejä helposta pelistä. Mutta kuten varsin usein tapahtuu, tilanne kääntyy. Näin kävi nytkin ja pohjoisen vieraat veivät erän selvästi pistein 17-25.
Toinen erä alkoi paremmin osoittaa illan kulkua ja kotijoukkue oli selkeästi parempi kaikilla osa-alueilla vieden peliä erityisesti Aleksandra Cveticanin näyttävillä iskuilla laidasta, joita Nina Jakic ja Jenni Jantunen keskeltä hienosti säestivät. Ottelu lopulta Huittisiin erin 1-3 (17-25, 25-13, 25-16 ja 25-17).

-Vastustaja tuli kovaa toiseen erään, emmekä siihen pystyneet vastaamaan. Emme saaneet peliä kulkemaan enää oikeastaan koko ottelun aikana. Meillä on hyvä yhteishenki ja saamme pidettyä peli-ilon myös tappion hetkillä. Sille on hyvä rakentaa, sanoi Viivi Pyhäjärvi WoVosta.
-Haluan kiittää joukkuettamme. Osoitimme pystyvämme hyvään joukkuepeliin tänään. Tulimme hyvin otteluun ensimmäisen erän kompuroinnin jälkeen ja pystyimme pitämään tasomme ottelun loppuun asti, sanoi LP-Vampulan passari Klara Peric.
WoVon valmentaja Tuomas Alatalo onnitteli LP-Vampulaa voitosta.
-Vastaanotto ja hyökkäyspeli oli Vampulalla varsin hyvällä tasolla tänään. Oman joukkueen esitykseen en ole oikein tyytyväinen. Mentaalipuolella on tekemistä, sillä virheistä yli pääseminen kestää aivan liian kauan. Hyökkäyspelissä meillä on vielä paljon töitä, että pystymme
hyökkäämään jatkossa laajalla rintamalla, sanoi Alatalo.
-Ensimmäisen erän jälkeen saimme pidettyä fokuksen ottelussa ja tekemisessä lähes koko ajan. Meillä on parannettavaa vielä paljon, mutta me elämme kehitysprosessia joka harjoituksissa ja otteluissa ja tavoite on olla niin hyviä kuin mahdollista kun ratkaisupelit alkavat, sanoi kotijoukkueen valmentaja Darko Dobreskov.

Ottelun parhaina palkittiin Taylor Slover WoVosta ja Aleksandra Cveticanin LP-Vampulasta. Emilia Joensalo kotijoukkueesta valittiin ottelun Pro Liberoksi.
Lähitapiolapisteet:
1p Nina Jakic, LP-Vampula
2p Jenni Jantunen, LP-Vampula
3p Aleksandra Cveticanin, LP-Vampula

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.