LP Vampula Huittiselle riemukas voitto Jymystä

21.10.2017 - 20:42
LP Vampulan parhaana palkittu Susanna Sutki (15) ja Katja Metsäkoivu (3) torjumassa Nurmon hyökkäystä. Kuva: Mauno Kotamäki

Huittisissa oli tänään lauantaina tunnelma korkealla, kun LP Vampula Huittinen voitti  erin 3-2 (25-14, 25-20, 18-25, 20-25, 15-9) Nurmon Jymyn, joka on aloittanut kautensa erinomaisesti.  Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta parasta peliä, jossa Vampulan pahat syötöt ajoivat Nurmolaiset ahdinkoon. 
Kolmannessa erässä kävi niin kuin lentopallossa kahden voittoerän jälkeen usein käy. Kotijoukkueen peli takkusi ja vastustaja sai juonesta kiinni.
Viides erä oli kuitenkin jälleen kotijoukkueen näytöstä, kuten pisteet (15-9) osoittavat. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Susanna Sutki ja vieraista Alexandra Vajdova.

¬-Aloitimme huonosti. Vampula syötti hyvin, emmekä saaneet syöttöjä nostetuksi. Kolmannessa erässä vastaanottomme kuitenkin parani ja pystyimme myös hyökkäämään paremmin, Jymyn Alexandra Vajdova kertasi ottelun kulkua.
-Kyllä maistuu tämä voitto, se tuli tarpeeseen. Kaksi ensimmäistä erää pelasimme tosi hyvin. Kolmanteen Nurmo heräsi ja me lamaannuimme hieman, mutta joukkueena pelattiin erittäin hyvin tänään. Meidän kotiyleisö on tosi ihana ja se auttaa meitä tosi paljon, kiitteli kotijoukkueen Susanna Sutki.

Jymyn päävalmentaja Kari Tuomela totesi, että yhteen pisteeseen pitää olla tosi tyytyväinen.
-Olemme tyytyväisiä koko alkusarjaan, koska moni oli sitä mieltä, ettemme tiedä mihin tulimme kun liigaan nousimme. Viimeistään nyt osoitimme, että kuulumme tänne.
Tuomela kehui myös tunnelmaa Huittisissa ja sanoi, että Vampula oli kolmessa erässä selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa.

Samaa mieltä oli LP Vampulan päävalmentaja Arttu Keränen.
-Pitkä erätauko teki sen, että vierasjoukkue tuli uudella innolla kolmanteen erään. Tiedostimme sen, mutta emme siitä huolimatta pystyneet kolmannessa erässä omaan peliimme. Viidennessä erässä saatiin taas oma hurmos päälle ja pisteet olivat sen mukaiset. Ansaitsimme voiton tänään.
Lähitapiolapisteistä yhden sai Jymyn Karolina Friberg, kotijoukkueesta Sarah Blomberg sai kaksi ja Roosa Nieminen kolme.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.