Viisi suoraan, kuusi vaaleilla

21.10.2016 - 13:50 Satu Ojala

Huittisten nuorisovaltuustoon on Pellonpuiston koulusta pyrkimässä 24 ehdokasta. Heille on jaossa kuusi paikkaa. Lauttakylän lukiosta on ehdokkaita asetettu kolme ja ammatillista oppilaitoksista kaksi, jotka lunastavat valtuustopaikkansa ilman vaaleja. Vaalit käydään Pellonpuistossa marraskuun alussa ja tulokset ovat selvillä jo 9. marraskuuta.

Suoraan valtuustopaikan lunastivat Lauttakylän lukiosta Aino-Maria Koivuniemi, Leevi Salonen ja Rita Säilä. Ammatillisista oppilaitoksista valtuustopaikan saavat Marika Haavisto ja Opri Malmi, jotka ovat Sataedun opiskelijoita Harjavallassa.

Pellopuistosta valtuustoon ovat ehdolla seitsemäsluokkalaisista Aino Hakala, Hugo Hämäläinen, Arttu Kannisto, Meri Merikivi, Natalie Paldan, Saana Porontähti, Sanni Ruusunen, Essi Saari ja Alina Tynkkynen. Kahdeksasluokkalaisista ehdolla ovat Samuel Bland, Anni Mauriala, Noora Mäkelä, Viljami Salminen ja Robert Silenko. Yhdeksännen luokan ehdokkaita ovat Thomas Dougherty, Onni Harjunmaa, Salla Järvenpää, Jenna Kaija, Meri Kuosmanen, Linda Lintunen, Ilari Metsämäki, Tytti Pihlajamäki, Emmmimari Pitkäperko ja Linda Saastamoinen.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.