Historiansa kovimmassa iskussa

21.09.2018 - 05:18 Pipsa Vatanen
–Yritysostoilla pyritään hakemaan synergioita orgaanisen kasvun tueksi, toimitusjohtaja Tomi Ojala kertoo.

 

Vahvassa vedossa oleva Polarteknik työllistää historiansa suurimman henkilöstömäärän. Tällä hetkellä työntekijöitä on 122, mutta Ojala huomauttaa, että luku vaihtelee. Uusia työntekijöitä on palkattu tasaisesti kaikkiin työtehtäviin.

Myös uusia toimipisteitä on perustettu. Sastamalassa Salmin vanhaan vetoketjutehtaaseen on keskitetty junanovien alumiiniprofiilien koneistusyksikkö, Pirkkalassa toiminnan on aloittanut suunnittelu- ja projektihallinnan keskus.

Kasvustrategiaa tukee myös kesällä tehty liiketoimintakauppa, jossa Polarteknik osti sovellettuun pneumatiikkaan ja matalapainehydrauliikkaan erikoistuneen PneumaXpertin. Kiskokaluston lisäksi Huittisten tehtaan vahvaa osaamisaluetta ovat erikoisvalmisteiset pneumatiikkasylinterit. Pneumatiikka on tekniikan ala, jossa käytetään kaasun (esimerkiksi ilma) painetta ja virtausta tehonsiirtoon.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.