Timo Talvitiestä Vampulan Vesihuollon toimitusjohtaja

21.08.2017 - 09:36 Mauno Kotamäki
Vampulan Vesihuollon tuleva toimitusjohtaja Timo Talvitie (vas.), vuodenvaihteessa eläköityvä Hannu Lähteenmäki ja hallituksen puheenjohtaja Asko Ritakallio Nuijamaan vedenottamolla.

Vampulan Vesihuolto Oy valmistautuu toimitusjohtajan vaihdokseen. Vuonna 1997 toimitusjohtajana aloittanut Hannu Lähteenmäki siirtyy eläkkeelle vuoden lopussa Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Timo Talvitie, joka aloittaa työt marraskuussa, vastuu yhtiön toimitusjohtajana alkaa ensi vuoden alussa.

Talvitie siirtyy tehtävään Köyliön-Säkylän Sähkön käyttöpäällikön tehtävästä. Hän on tehnyt pitkän uran eri tehtävissä Sallila Energiassa, hän on toiminut niin asentajana kuin esimiehenä.
Sähköyhtiötehtävien väliin mahtui lähes seitsemän vuoden aikuiskoulutuskeskusten toimiin liittynyt jakso, pari vuotta Paimion sekä Turun suunnalla ja viitisen vuotta Tampereella. Töiden ohella Talvitie on kouluttautunut yliasentajaksi, työteknikoksi ja pedagogisesti päteväksi insinööriksi.

Talvitie on vuonna 1964 perustetun Vampulan Vesihuollon viides johtaja. Häntä edelsivät Aatto Haapanen, Vieno Kauko, Esko Alavalkama sekä Lähteenmäki.

 

 

 

Lue lisää aiheesta keskiviikon Lauttakylä-lehdestä

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.