Kurkistus viljasiiloon

21.05.2019 - 05:14 Marja-Liisa Hakanen
-Ihana paikka, mielikuvitus alkaa laukata, sanoi Heli Tala. Hän oli yksi siiloon tutustujista, jotka pysähtyivät miettimään mitä rakennuksessa voisi olla.

Kortteerihankkeen väki kysyi Huittisten Hullun Yön iltana siilossa vierailleilta, mitä he rakennukselle tekisivät, jos voisi toivoa ihan mitä tahansa esimerkiksi rahasta välittämättä.

–Suurin osa kävijöistä sanoi, että täällä pitäisi ehdottomasti järjestää  jotakin toimintaa. Purkamista ei kukaan tuntunut haluavan. Satakunnan Osuuskauppa, joka siilot omistaa, pitää tätä tyhjillään ja sieltä on tullut viestiä, että aina voi tehdä tarjouksia, jos joku on kiinnostunut, Katariina Stålhammar sanoo.

Ehdotuksia ja ideoita siilojen käyttöön tuli laidasta laitaan.

–Kesälle ehdotettiin esimerkiksi ikäihmisten tietokoneenkäyttöopastusta. Joku toivoi teatteria, akvarellikurssia, kesäkahvilaa, pop up -ravintolaa ja pysyvämmäksi ratkaisuksi loft-henkisiä asuntoja.

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.