Satakunnan Osuuspankki sulkee Keikyän konttorin

21.05.2018 - 16:46 Satu Ojala

Satakunnan Osuuspankki keskittää toimintojaan Harjavallan ja Huittisten toimipisteisiin. Keikyän konttorin toiminnot yhdistetään pankin muihin konttoreihin ja konttorin viimeinen aukiolopäivä on 14.2.2019. 
Konttorin toimintaan tulee muutoksia jo 1.7.2018 alkaen, jolloin konttori on auki torstaisin.Tällöin palvellaan sekä kassa- että ajanvarausasiakkaita. Jo helmikuusta lähtien Keikyän konttorissa kassapalveluja on ollut saatavilla vain torstaisin.
Myös Kokemäen konttorin aukioloaikoja supistetaan lokakuun puolivälistä lähtien. Tämän jälkeen konttori on avoinna maanantaisin ja torstaisin.

- Konttorien toimintojen muutosten taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos. Asiointi siirtyy voimakkaasti sähköisiin kanaviin ja entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa. Asiointi kaikissa konttoreissamme on hiipunut jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa palvelujen kysynnän kasvuun toimipisteissämme. Päätös konttoriverkoston muutoksista on tehty koko pankin kannattavuutta ajatellen, sanoo pankin asiakkuusjohtaja Riikka Pohjanpiiri.

Konttoriverkoston muutokset eivät vaikuta asiakkaiden tilinumeroihin eikä pankin henkilöstömääriin. Satakunnan Osuuspankin palveluksessa on tällä hetkellä 27 henkilöä. Keikyän konttorissa on työskennellyt 2-3 henkilöä, jotka ovat olleet paikalla tarpeen mukaan. Kiinteää henkilöstöä konttorilla ei ole enää viime aikoina ollut, vaan työntekijät ovat siirtyneet pankin eri konttoreihin ja tehneet asiakaskäyntejä koko pankin toimialueella.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.