Egem tuli Huittisiin

21.02.2017 - 15:51 Marja-Liisa Hakanen
Egemissä työskentelevä Mustafa Yildirim (vas.) valmisti ja paistoi pizzat, Emrah Akkaya mittaa, että suurimman halkaisija todella on 80 senttiä.

Huittisten keskustassa Lauttakylänkadun ja Karpintien kulmassa on taas elämää, kun Egem Kebab & Pizzerian toiminta on päässyt vauhtiin. Egemin ravintoloitsija on Emrah Akkaya, joka muutama vuosi sitten piti ravintolaa Lauttakylänkadulla. Sen hän joutui lopettamaan kun rakennus, jossa ravintola toimi, purettiin uuden liike- ja asuintalon tieltä.
–Olin jo jonkin aikaa katsellut sopivaa paikkaa ravintolalle ja se löytyi täältä,  kun Bellan toiminta loppui. Bellan omisti ystäväni, jota autoin ravintolassa silloin tällöin, Akkaya kertoo.
Egem-ravintolaa hän pyörittää yhdessä vaimonsa kanssa. Pariskunta on muuttamassa Tampe-reelta Huittisiin.
–Huittinen on sopivan kokoinen paikka, viihdyn täällä hyvin.
Egem on Akkayan mukaan perinteinen kebab-ravintola, mutta ruokalistalla on paljon muutakin, esimerkiksi salaatteja, hampurilaisaterioita, lihapulla-annoksia, kana-aterioita, falafelia, sor-misyötäviä sekä lapsille omia annoksiaan.
Erikoisuus on jättisuuri pizza, jonka halkaisija on noin 80 senttiä.
–Nälkäisenä meiltä ei tarvitse lähteä, Emrah Akkaya vakuuttaa.
Lue koko juttu keskiviikon Lauttakylä-lehdestä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.