GFT Prinsessat jälleen ylivoimainen vastus Lujalle

21.02.2016 - 18:52 Sari Mäkelä

GFT Prinsessat – Luja 19-1 (11-0)

GFT oli tälläkin kertaa ylivoimainen vastus Lauttakylän Lujan naisille. Naisten futsal-liigan peli alkoi kohtuullisesti ja Luja sai luotua pari maalipaikkaa, mutta avopaikastakaan palloa ei saatu maaliin ensimmäisellä puoliajalla. GFT puolestaan hieman heikon alun jälkeen hyödynsi maalipaikkansa lähes täydellisesti. Luja joutui pyörittämään peliä vain seitsemällä kenttäpelaajalla ja eilisen pelin rasitukset vaikuttivat hieman pelaamiseen. Puoliajalle mentiin 11-0-tilanteessa.

Toisella puoliajalla Luja lähti uudella innolla peliin ja yritti hyökätä enemmän. GFT pääsi lisäämään johtoaan vasta 27. minuutilla. Luja pääsi kuitenkin avaamaan, kun Eveliina Keskitalon avaus tavoitti puolustajan tontilta nousuun lähteneen Eveliina Järän, joka jakoi suoraan ilmasta Anne Riekille, jonka tarkka veto alanurkkaan painui verkkoon. Laiha lohtu, peli lopulta GFT:lle 19-1.

Parhaina pelaajina palkittiin Lujan Anne Riekki ja GFT:lle kuusi maalia viimeistellyt Elina Vilkki.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.