Rallihirmut kesäkuussa Huittisiin – yli sata autokuntaa SM-kisaan

21.01.2016 - 17:16 Matti Laine
Ari-Pekka Saarinen Huittisten UA:sta (oik.), Jari Tuomisto Sastamalasta ja pääsponsori Kalle Joona Enset Oy:stä allekirjoittivat yhteistyösopimuksen torstaina Huittisissa.

Kesäkuun 11. päivä tuo Huittisiin noin 120-150 Suomen mestaruudesta ajavaa rallikuskia. Enset Oy SM-rallin yleisömäärän arvioidaan kohoavan jopa 5000 henkilöön. Toimitsijoita Huittisten ja Sastamalan alueilla ajettava ralli vaatii noin 700. Kilpailun järjestävät yhteistyössä Sastamalan ja Huittisten Urheiluautoilijat. Kyseessä on väkimäärältään mahdollisesti suurin koskaan paikkakunnalla järjestetty urheilutapahtuma.
Kilpailukeskuksena on Vexve Areena Sastamalassa, mutta lähtöpaikka on Huittisten kaupungintalon edusta Risto Rytin kadulla. Ralliin sisältyy yhdeksän erikoiskoetta, joista neljä ajetaan Huittisten alueella. YLE myös televisioi kilpailun.
-Kilpailu varmasti kiinnostaa, sillä tällä alueelle ei ole ajettu aikaisemmin SM-rallia. Kuljettajillekin tiestö on uutta. Urakka on seuroillemme suuri, mutta otamme haasteen rohkeasti vastaan, toteavat kilpailunjohtaja Jari Tuomisto Sastamalasta ja reittijohtaja Ari-Pekka Saarinen Huittisista.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.