Se oli niiiin lähellä, mutta karkasi kuitenkin käsistä

20.11.2019 - 22:40 Satu Ojala
LP-Vampula Huittinen taisteli joka pallosta. Joukkue pelasi yleisön kovan kannustuksen siivittämänä ehkä parasta lentopalloa, mitä Tahto Areenalla on tähän mennessä nähty.

Huh huh. Olipahan jännitysnäytelmä. LP-Vampula Huittinen pisti kaiken peliin taistellessaan tänään kotikentällään sveitsiläistä Lugano Volleyta vastaan CEV Challenge Cupin kotiottelussa. Kotijoukkue voitti varsinaisen ottelun erin 3-1, minkä jälkeen jatkopaikka ratkaistiin kultaisessa erässä.
Vampulalla oli jo kolme eräpalloa, mutta niin vain Lugano tuli ja voitti ensimmäisellä eräpallollaan erän 16-18 ja lunasti jatkopaikan. Seuraavaksi Lugano kohtaa Kuusamon Pölkyn.

-Jos tämä peli ei sytyttänyt niin ei sitten mikään, huokasi LP-Vampulan manageri Timo Talvitie ottelun jälkeen.
-Tuskin parempaa peliä olisi voinut olla yleisölle tänään tarjolla. Yleisö eli hienosti mukana ja tämä meni totta vei ihon alle. Pelaajien otteista jokainen näki, että he halusivat voittaa. LP-Vampulan parhaana palkittu libero Emilia Joensalo nosti palloja erinomaisella prosentilla ja haki aivan uskomattomia palloja. Aleksandra Cveticanin oli luonnollisesti myös isossa roolissa.

Talvitie harmitteli tappiota, mutta kun se tuli erinomaisella pelillä, se lievensi harmitusta.
-Pölkkyä vastaan me saamme pelata aika pian muutenkin.
Ottelun jälkeen myös vierasjoukkueen edustajat kiittelivät, että ottelut oli hyvätasoinen ja kotijoukkueen kannustus ennenkokematonta.

Talvitie uskoo, että pelaajat ammensivat tästä ottelusta paljon kokemusta ja myös kokemusta pelaamisesta ison yleisön edessä. Vampulaa oli kannustamassa reilut 900 katsojaa.
-Jos joukkue pystyy pelaamaan tällä tasolla jatkossakin, se lupaa hyvää. Lauantaina meillä on liigapelissä vastassa Hämeenlinna, joka valmistaa meitä kohtaamaan LiigaPlokin Suomen cupin karsintaottelussa Pihtiputaalla 7. joulukuuta. Siitä jatkamme sitten matkaa Kuusamoon ja Rovaniemelle, sanoi Timo Talvitie.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.