Autoilija ja pyöräilijä törmäsivat Huittisten keskustassa

20.11.2019 - 15:09 Satu Ojala

Tiistaina illansuussa tapahtui Huittisissa polkupyöräilijän ja henkilöauton yhteentörmäys Risto Rytin kadun ja Hannulanpuistokadun risteyksessä.
Vuonna -82 syntynyt ulkopaikkakuntalainen nainen oli ylittämässä autolla Risto Rytin katua Viialankadun suunnasta tarkoituksenaan jatkaa matkaa suoraan Hannulanpuistokadulle.
Samaan aikaan auton ajosuunnasta vasemmalta risteykseen ajoi nuori polkupyörälijä törmäten henkilöauton vasempaan etukulmaan. 10-vuotias pyöräilijätyttö löi päänsä tuulilasin vasempaan kulmaan kaatuen siitä katuun. Tyttö kuljetettiin ensiapuun.
Tapahtuma-aikaan oli pimeää, mutta risteysalue oli valaistu. Ajoradan pinta oli märkä. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneessa.
Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alustavan tiedon mukaan pyörälijällä ei ollut kypärää.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.