Hyvä tapa jakaa jouluiloa

20.11.2018 - 05:16 Satu Ojala
Lahjan antaminen tai valmistaminen tuiki tuntemattomalle saajalle tuo iloa sekä antajalle että saajalle.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Huittisten paikallisyhdistys, Huittisten kaupungin sosiaalitoimi ja Lauttakylä-lehti ovat tehneet jo usean vuoden ajan yhteistyötä jakaakseen jouluiloa huittislaislapsille.
Viime vuonna itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi mukaan tulivat myös kaupungin ikäihmisten palvelujen asiakkaat.

–Lasten lahjat menevät kauttamme heille, joille lahja saattaa olla hänen ainoa pakettinsa tänä jouluna, kertoo Huittisten kaupungin perhetyöntekijä Toni Orpana.

Keräys alkaa maanantaina 26. marraskuuta ja jatkuu aina 12. joulukuuta asti. Kuusi on tuttuun tapaan Lauttakylä-lehden toimituksessa. Poikkeuksellisesti pakettikortteja voi noutaa aloituspäivänä iltakuuteen asti ja ovet ovat avoinna paketintuojia varten myös maanantaina 10. joulukuuta samoin kuuteen asti illalla.

Lahjan tulee olla uusi, käyttämätön joko ostettu tai itse tehty lahja. Lahjakortit ovat mieluisa ja helppo ratkaisu monelle lapselle, jolloin saaja saa varmasti haluamansa lahjan.

Ikäihmisille iloa on myös kukkalahjakorteista.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

 

Juttua päivitetty klo 08.26, korjattu päättymispäiväksi 12.12.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.