Marko Siivosesta LP Vampula Huittisen valmennuskoordinaattori

20.11.2017 - 17:16 Marja-Liisa Hakanen
–Olen työskennellyt ulkomaillakin seuroissa, joiden merkitys lähialueelle on verrattavissa LP Vampulaan. Kansallisesti korkeimmalla tasolla toimivalla seuralla on todella iso merkitys paikallisidentiteetille ja sen vahvistumiselle, Marko Siivonen sanoo.

LP Vampula Huittinen on solminut urheiluvalmennuksessa sekä kotimaassa että ulkomailla ansioituneen Marko Siivosen kanssa sopimuksen valmennuskoordinaattorin tehtävästä.
–Haluamme panostaa lentopalloilijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen ja Marko Siivonen tuo seuraan huippuosaamista, jota hänelle on karttunut koulutuksen ja kansainvälisen kokemuksen ansiosta, LP Vampula Huittisten manageri Timo Talvitie  toteaa.
Tavoitteena on, että Siivonen on mukana kehittämässä lentopalloseuran toimintaa C-ikäisistä mestaruusliigaan asti.
–LP Vampulan toiminnasta huokuu aito halu kehittyä seurana ja kehittää pelaajia junnuista ammattilaisiin asti, eikä vain yrittää selvitä kaudesta jotenkuten kunnialla. Voittojakin seura haluaa, joten tavoitteellisuus on isosti toiminnan keskiössä, Siivonen sanoo.
Menestykseen tarvitaan hänen mukaansa pelaajien, valmentajien ja koko seuran armotonta työtä sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin.
–Kaikki nämä elementit ovat vähintäänkin "nupullaan" LP Vampulan toiminnassa. Omalta osaltani haluan vaikuttaa siihen, että kyseiset kehittymisen ja menestymisen elementit paranevat entisestään.
Siivonen on jo aloittanut työnsä lentopalloseurassa ja käy Huittisissa viikoittain. Hänen päätyönsä on yrittäjänä ja neurotieteen erityisasiantuntijana Spinacor-nimisessä yrityksessä, jonka toiminta keskittyy valmennuksiin ja koulutuksiin.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.