Huittisten nuorisovaaleissa 44 ehdokasta

20.10.2017 - 11:18 Minna Karru
Viime vuoden vaaleissa Pellonpuiston koululla äänestyslippuja leimasi Lauri Ruohomaa ja vaaliuurnasta huolehti Juho Marttila. Äänestäjiä riitti tiuhaan tahtiin.

Huittisten nuorisovaltuustovaaleissa on 44 ehdokasta. Ehdokkaista 38 on Pellonpuiston koulusta.

Pellonpuiston koulussa nuorisovaltuustovaali käydään 3.11. Nuorisoklubilla ääniä annetaan 8.11. ja Vampulan nuorisotilassa 6.11. Äänioikeutettuja ovat alle 18-vuotiaat  huittislaisnuoret, jotka eivät äänestä Pellonpuiston koululla tai ole lukion oppilaita.
Lukiossa ei vaalia järjestetä, koska ehdokkaita on yhtä paljon kuin paikkoja.

Nuorisovaltuustoon valitaan 11 jäsentä,  Pellonpuisto koululta kuusi, lukiosta kolme ja ammatillisista oppilaitoksista tai oppilaitoksen ulkopuolella olevista nuorista kaksi. Toimikausi on tammikuun alusta joulukuun loppuun.

Ehdokkaita Pellonpuiston koulussa ovat seitsemäsluokkalaiset Robert Brunnila, Anna Juvela, Jaakko Kaija, Venla Koskinen, Otto Lehtimäki, Henrik Lehtinen, Fanny Lindroos, Inka Mahlamäki, Riku Mahlamäki, Lotta Mattila, Sanja Paasikivi, Julius Partanen, Janina Pirttikoski, Emmi Pohjolainen, Miska Riik, Samu Rämö, Jonna Toivonen ja Jesse Tähtivuori
sekä kahdeksasluokkalaiset Katriina Jokinen, Matias Järvinen, Arttu Kannisto, Nuutti Murtojärvi, Melissa Peasley, Saana Porontähti, Sanni Ruusunen, Jutta Suominen ja  Alina Tynkkynen
sekä yhdeksäsluokkalaiset Antti Heinonen, Milja Kyrömäki, Eerika Lahti, Maria Laineenoja, Lotta-Maria Maine, Anni Mauriala, Noora Mäkelä, Rosanna Nylund , Helmi Randell, Viljami Salminen ja Robert Silenko.

Ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevien ehdokkaat ovat Thomas Dougherty  Saskyn Koke-mäen yksiköstä sekä Onni Harjunmaa ja Jenna Kaija Sataedun Kokemäen yksiköstä.

Lauttakylän lukion ehdokkaat ja suoraan nuorisovaltuustoon valitut ovat Joonas Immonen, Aino-Maria Koivuniemi ja Leevi Salonen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.