Poliisi selvitti tappeluita Huittisissa

20.07.2019 - 11:52

Kahden paikallisen nuoren miehen välillä syntyi sanaharkkaa aiemmin tapahtuneen pahoinpitelyjutun tiimoilta lauantaina aamuyöllä Huittisissa. Toinen osallisista heitti vastapuolen kasvoille lasisen oluttuopin sisältöineen. Osuman saaneen alahuuli halkesi ja etuhampaasta lohkesi pala. Tapahtumapaikka oli huittislainen ravitsemusliike.

Nyrkit heiluivat aamuyöstä myös vuokramökissä Huittisten Pyölönvuorentiellä. Mökillä aikaa kavereidensa kanssa viettäneen pariskunnan välillä oli ollut sanaharkkaa pitkin iltaa, ja jossain vaiheessa vuonna 1996 syntynyt nuorimies tönäisi kauniimpaa osapuolta sillä seurauksella, että tämä löi päänsä seinään.

Nuoren naisen veli meni tilanteeseen mukaan ja löi siskonsa kaltoinkohtelijaa. Tästä alkoi miesten molemminpuolinen paini ja lyöminen. Tappelun aloittaja kuljetettiin Satasairaalaan ja toinen osapuoli sai vertavuotavan ruhjeen korvanseudulle.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.