Tv:stä tuttu Jenni Levävaara osti Huiliksen

20.04.2019 - 16:58 Marja-Liisa Hakanen
-Rahkamossa yhdistyvät elementit, joita arvostan, muun muassa luonto. Paikka on ainutlaatuinen, Jenni Levävaara sanoo. Kuva: Vuokko Salo

Helsinkiläinen  hyvinvointivalmentaja ja personal  trainer Jenni Levävaara on ostanut puolisonsa kanssa Huittisten Korvenkylässä sijaitsevan hyvinvointi- ja elämyskeskus Huiliksen. 
Levävaara tunnetaan muun muassa Rakas sinusta on tullut pullukka ja Suurin pudottaja -tv-sarjojen valmentajana.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä Huiliksen nimi vaihtui ja siitä tuli Rahkamo Resort. Levävaaran mukaan nimi tulee suuresta Takarahkan suoalueesta ja sen möyheästä rahkasammalesta.
-Rahkamo on kunnianosoituksemme luonnolle. Avaamme toukokuussa ja palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Toimintaan kuuluvat pääasiassa kokous- ja juhlatilaisuudet höystettynä erilaisilla aktiviteeteilla.
Yrityksille tarjotaan myös hyvinvointipäiviä, valmennus- ja luentopalveluita, hyvinvointiin liittyviä retriittejä sekä työpajoja. Luvassa on myös metsästystapahtumia, joita vetää Huiliksen aikanaan rakentanut Pertti Vuorinen.
Jenni Levävaara sanoo, että hän on miehensä kanssa tutustunut  ennen kauppoja Vuoriseen ja ollut tiiviisti yhteydessä häneen. Vuorinen on kertonut uusille omistajille muun muassa paikan historiasta.
-Voisi jopa sanoa, että olemme ystävystyneet tässä kuukausien kuluessa. Pertti on hieno mies.

Levävaaralla ei ole mitään aikaisempia siteitä Huittisiin. Korvenkylään ja Huilikseen hän päätyi sattumalta.
-Ystäväni vinkkasi paikasta kolme vuotta sitten ja kertoi lähtevänsä katsomaan sitä. Ex tempore lähdin mukaan. Kun käännyimme Korvenkyläntielle ja paikka aukesi edessäni, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja jäin mieleeni useammaksi vuodeksi, Levävaara kertoo.
Hänellä oli ollut pitemmän aikaa mielessä oma kokous- ja valmennuskeskus. Huiliksessa häntä viehättivät paikan ainutlaatuisuus ja luonto.
-Siellä yhdistyvät arvostamani elementit ja se oli valmis kokonaisuus, jota olin hakenut. Mieles-säni on ollut hyvin selkeä visio kokonaisvaltaisista palveluista ja luonnonläheisyydestä.

Levävaara ei ole muuttamassa perheineen Huittisiin, mutta aikoo olla paikalla mahdollisimman paljon.
-Tavoitteeni on olla mukana kaikissa tilaisuuksissa ja varmistaa tekeminen meidän standardeillamme, hän sanoo.
 

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.