Markkinahulinaa Huittisissa kesäkuussa

20.04.2017 - 14:27 Marja-Liisa Hakanen
–Tästä tulee nyt hyvä, tuumii Jouko Lindstedt seuratessaan nurmikentän poistamista vanhan urheilukentän toisesta päästä.

Vanhalla urheilukentällä järjestetään kesäkuun 17. päivä Huittisten markkinat. Asialla on jälleen Hirvenpään tienoot -yhdistys ja puuhamiehenä sen puheenjohtaja Jouko Lindstedt.

–Jonkin verran on jo myyjiä varannut paikkansa, mutta lisää mahtuu vielä. Olisi mukavaa, jos myös huittislaiset yrittäjät lähtisivät markkinoille myymään tuotteitaan, Lindstedt toivoo.
Markkinapaikaksi valittiin vanha urheilukenttä, etteivät keskustan kaupat jäisi tapahtuman varjoon.
–Markkinoita on pidetty aikaisemmin Lauttakylänkadulla ja liikkeet ovat jääneet aika lailla piiloon myyntikojujen taakse. Haluamme, että myös paikalliset yrittäjät hyötyvät markkinoista, kun tapahtuma kui-tenkin tuo väkeä Huittisiin, Lindstedt sanoo.

Toisin kuin toukokuun Rompetorilla, markkinoilla myydään monenlaista, pääosin uutta tavaraa. Mukana on myös ruokaan ja sen valmistukseen liittyviä tuotteita.
Jouko Lindstedt pitää vanhaa urheilukenttää kaikin tavoin hyvänä tapahtumapaikkana. Se paranee entisestään nyt, kun kaupunki poistaa paviljongin puoleisesta päästä nurmialuetta muuttaa sen hiekkakentäksi.
Markkinoilla on luvassa myös ohjelmaa, sillä Huittisten urheiluautoilijat tuovat paikalle kiinnostavaa kalustoaan, Huittisten Wanhat Konneet ajeluttavat väkeä zetoreillaan ja musiikkiopiston opiskelijat esiintyvät.
Hirvenpään tienoot pitää markkinoilla kahvilaa.

 

 

Lauttakylä-lehden jutussa (20.4.) Lindstedtilla oli väärä etunimi, hän on Jouko, ei Reijo.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.