Luja HT odotetusti parempi Paraisilla

19.11.2016 - 19:49 Bobby
Luja HT:n Lauri Metsämäki pahanteossa ParSportin maalilla. (Kuva: Ari Ståhlman)

Jääkiekon kakkosdivisioonassa Luja HT matkusti lauantaina ParSportin vieraaksi Paraisille. Sarjanousija on sarjataulukossa kahdeksantena ja Lujalta odotettiin voittoa ja sen se ottikin, maalein 2-5.

Ensimmäisessä erässä Luja hallitsi tapahtumia, mutta sai vain kerran ParSportin maaliin. Maalintekijänä avausmaalissa oli Miika Raittinen.

Toisessa erässä Luja aloitti räväkästi ja Niklas Kulmanen vei Lujan 0-2 johtoon. Kotijoukkue vastasi kuitenkin muutaman minuutin jälkeen. Kaksi lujalaista istui jäähyllä, kun ParSport kavensi tilanteeksi 1-2. Luja kuitenkin kuittasi heti perään ja Lauri Metsämäki kasvatti johdon jälleen kahteen maaliin.
Toisen erän puolivälin jälkeen Ari-Pekka Mäkinen vei Lujan jo kolmen maalin johtoon. Erän loppupuolella kotijoukkue käytti jälleen ylivoiman hyväkseen ja kavensi erän päätöslukemiksi 2-4.

Kolmannessa erässä kotijoukkue ei saanut kirivaihdetta päälle vaan erän ainoasta maalista vastasi ylivoimalla Lujan Veli-Pekka Reiman. Ottelu päättyi siten Lujan voittoon 2-5.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.