Maksupalvelulaki uudistunut - Kehityksen kelkassa pysyttävä

19.09.2019 - 05:27 Marja-Liisa Hakanen
Heli Peippo tuli Heikki-poikansa kanssa kuulemaan, miten muutos otetan haltuun.

Hely ja Reijo Hakanen osallistuivat koulutustilaisuuteen OP Satakunnan Huittisten konttorissa. Hakasille verkkopankin käyttö tietokoneella on tuttu juttu.

–Monet vuodet olemme hoitaneet asioita verkkopankissa. Nyt kyllä mietimme, miksi pitää tehdä tällainen muutos, kun entinen toimi niin hyvin. Emme ole uudistuksia vastaan, sitä mukaa on opeteltu uusia asioita kun on pitänyt opetella, Hely Hakanen kertoi.

–Harmi, että meidän älypuhelimeemme ei tätä tarvittavaa sovellusta nyt saa, kun se on sen verran vanhaa mallia. Puhelinkaupoille emme kuitenkaan lähde, vaan käytämme verkkopankkia edelleen tietokoneella, kun se kerran on mahdollista, Hakaset tuumivat.

Myös Heli Peippo oli tullut tutustumaan uuteen mobiilisovellukseen ja ottamaan sen haltuun.

–Hoidan meidän perheen raha-asiat ja kun en ole älypuhelimen kanssa niin sinut, tulin ihan mielenkiinnosta kuuntelemaan, miten nyt pitäisi toimia. Hyvähän se on, että uusia palveluja kehitetään, mutta toisaalta tietoturva-asiat aina mietityttävät, kun asioita tehdään entistä enemmän verkossa, Peippo tuumi.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan Lauttakylä-lehden numerosta 38.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.