LP Vampulalle löytyi uusi hakkuri

19.09.2017 - 11:25 Marja-Liisa Hakanen

Kesäkuussa tryout-sopimuksella lentopallon naisten liigajoukkueeseen LP Vampula Huittiseen liittynyt kanadalaishakkuri Casie Gano jäi pois joukkueesta jo ennen liigakauden alkua. Syynä oli se, ettei Gano ollut pelannut pitkään aikaan eikä joukkueessa voitu odottaa hänen pääsemistään riittävän hyvään pelikuntoon.
Ganon tilalle on nyt saatu viiden päivän tryout-sopimuksella yhdysvaltalainen Sarah Blomgren.
–Hän on mukana jo keskiviikkona Huittisissa pelattavassa harjoitusottelussa LP Kangasalaa vastaan, vaikka aikaero varmasti vielä vaivaa, sillä hän on juuri saapunut Huittisiin, LP Vampulan manageri Timo Talvitie toteaa.
Uuden hakkurin löytäminen on työllistänyt Talvitietä viime päivät. Aikataulu on ollut tiukka, koska liigakauden ensimmäinen peli pelataan jo lauantaina Pihtiputaalla, missä vastassa on LiigaPloki.
Talvitie toivoo, että asiat Blomgrenin kanssa sujuisivat siihen malliin, että hänen kanssaan voitaisiin tehdä pitempi sopimus ja hän voisi olla mukana 23.9. ensimmäisessä liigaottelussa.
–Blomberg on viimeksi pelannut Englannissa ja hänellä on kotimaastaan Yhdysvalloista pitkä kokemus yliopistojoukkueissa. Saimme hänestä tietoa entiseltä passariltamme Taylor Brunsilta, Talvitie kertoo.

 

 

Uutista päivitetty 21.9. korjaamalla hakkurin sukunimi Blomgreniksi.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.