LP-Vampula Huittinen ja Rauman Fera aloittavat yhteistyön

19.04.2018 - 09:51 Marja-Liisa Hakanen

Raumalainen naisten superpesisjoukkue Fera ja lentopallon naisten mestaruusliigaseura LP-Vampula Huittinen uskovat, että laji- ja kaupunkialueen rajat ylittävä yhteistyö palvelee sekä yleisöä että yrityksiä. Seurat alkavat tehdä yhdessä
markkinointia ja asiakashankintaa sekä järjestävät tapahtumia. Yrityksille tarjoutuu näin uusia mahdollisuuksia markkinointiin ympäri vuoden.

Naisurheilun ystävät pääsevät nauttimaan alkaneen yhteistyön hedelmistä erityisesti Girlpower-kampanjan ansiosta., sillä Feran tai LP-Vampulan kausikortin ostaneet pääsevät kortilla toisenkin seuran otteluihin.
–Yhdellä kausikortilla pääsee seuraamaan kaikki kummankin joukkueen runkosarjan kotiottelut, LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie kertoo.
–Odotamme innolla, miten asia otetaan vastaan. Seuroillamme on paljon yhtäläisyyksiä ja olemme yhteistyön alkuvaiheessa. Jatkossa pyrimme rakentamaan yhä enemmän hyviä asioita maakuntamme kehittämiseksi. Yhteistyössä on voimaa, toteavat Timo Talvitie LP-Vampulasta ja Jarkko Kupiainen Ferasta.

KOMMENTIT
22. huhtikuu 2018 - 14:11Nimimerkki: Pesistä Huittisiin
Yhteistyö on hieno asia. Toivottavasti joskus nähdään FeRan vierailu / pesisottelu Huittisissa!

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.