Autoilija töytäisi polkupyöräilijää

19.04.2016 - 10:38 Satu Ojala

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja perjantaiaamuna 15. 4. Metsämiehenkadulla Huittisissa sattuneesta tapauksesta.
Aamulla kello 08.15 aikaan oli huittislainen 13 -vuotias tyttö ajanut polkupyörällä kouluun Huittisissa Metsämiehenkadulla tien oikeaa reunaa, kun häntä vastaan oli tullut musta henkilöauto. Auto oli kohtaamistilanteessa törmännyt tytön pyörän vasempaan sarveen. Törmäyksen seurauksena tyttö oli kaatunut pyöränsä kanssa maahan. Auto oli poistunut paikalta pysähtymättä. Tytön niska oli tullut kipeäksi ja hänelle oli tullut päänsärkyä. Näkyviä vammoja ei ollut tullut. Kouluun päästyään tyttö oli kuitenkin käynyt tarkistuttamassa vointinsa terveydenhuollon ammattilaisella.

Tytön pyörä vaurioitui tapauksessa lievästi. Poliisi on alustavasti saanut tietää, että auto oli ollut musta, pitkän mallinen, mutta ei farmari, ja autolla oli jo hieman ikää. Autossa oli ollut kaksi noin 20-30 -vuotiasta miestä.
Poliisi pyytää tapauksesta jotakin tietäviä ilmoittamaan vihjeensä joko puhelimitse tai osoitteeseen tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.