LP Viesti kukisti hermoilleen Vampulan

19.03.2016 - 15:04 Timo Talvitie

LP Vampula hävisi mestaruusliigan toisenkin välieräottelun LP Viestiä vastaan erin 0-3 (20-25, 18-25, 22-25). Viesti on nyt voiton päässä jatkopaikasta. Vampulalle tappio huomenna merkitsisi kauden päättymistä.

Vankka joukko kotijoukkueen kannattajia oli saapunut poikkeuksellisesta ottelupaikasta huolimatta kannustamaan omiaan. Kannustus alkoi heti ottelun alussa niin voimakkaana, etteivät kotijoukkueen pelaajatkaan kuulleet esittelyssä nimeään. Ottelun alku oli sitkeää yrittämistä ja kymmenen pisteen vaiheille  mentiin tasatahtia. Salolaiset saivat kuitenkin syötöillään ja torjunnoillaan kotijoukkueen hyökkäyksistä parhaan terän tylsytettyä, eikä ensimmäisen erän puolivälin jälkeen näyttänyt epäselvältä kumpi erän voittaa.

Toinen erä oli täydellistä Viestin näytöstä, kun Vampula tuskaili vastaanoton kanssa. Kolmas erä olisi ollut otettavissa ja LP Vampula johtikin sitä jo 21-17. Loppuerässä hermoiltiin, varmisteltiin ja "pelättiin voittamista".  Ottelu siis LP Viestille erin 0-3 Parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen Elli-Noora Hiltunen ja Viestiltä Duda Rakic.

-Pelattiin paremmin kuin keskiviikkona. Torjunnan ja puolustuksen työskentely oli tänään erilaista, saatiin Vampulan hyökkäysprosentti alhaiseksi. Saimme myös vältettyä suoria virheitä. Onnistuttiin ja oltiin selkeästi parempi joukkue tänään. LP Viestin on tavoite ratkaista puolivälieräsarja itselleen huomenna sunnuntaina Salossa, Tomi Lemminkäine, LP Viestistä summasi.

-Pitkin vuotta on ollut ongelmana se, että kun olemme johdossa, emme saa pidettyä sitä. Meillä on johtoasemassa keskittymisen kanssa ongelmia. Hyökkäys oli ongelmamme tänään, vastaanottoprosenttiin nähden hyökkäysprosentti oli heikko. Huomiseen otteluun mennään taistelumielellä, uskon joukkueen tekemiseen paineen alla, totesi Vampulan valmentaja Aigor Kaibald.

-Vastaanottomme takkuili keskiviikon peliin verrattuna enemmän, emmekä saaneet hyökäyspeliimme riittävästi juonikkuutta. Pyrimme jälleen parantamaan huomiseen koitokseen, tuumi Elli-Noora Hiltunen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.