LP Vampula Huittinen lannisti WoVon

18.12.2016 - 20:07 Minna Karru

Rovaniemeläinen WoVo ei mahtanut mitään LP Vampula Huittiselle, vaan etelän vieraat nappasivat voiton 1-3.
Ennen tämän päivän peliä joukkueilla oli mestaruusliigan sarjataulukossa yhtä monta pistettä, joskin LP Vampula on pelannut kolme peliä vähemmän.

Ensimmäinen erä alkoi tasapäisesti, LP Vampula aloitti nousun tilanteesta 5-5 ja pelasi neljän pisteen kaulan. Kotijoukkue ei antanut periksi, vaan tasoitti tilanteessa 9-9. Sen jälkeen peli lainehti tasaisesti, joskin kotijoukkue oli kaiken aikaa niukasti niskan päällä. Karkuun Wovolaiset lähtivät tilanteessa 18-16 ja veivät erän 25-17.

Toisen erän alkupuoliskolla LP Vampula oli hienoisessa johdossa tilanteeseen 8-9. Sen jälkeen peli eteni kotijoukkueen niukassa johdossa, kunnes LP Vampula tuli rinnalle tilanteessa 21-21 ja karkasi siitä kahden pisteen johtoon. Wovo tasoitti tilanteen, mutta lopussa LP Vampula piti pintansa ja vei erän 24-26. Tasaisen tiukka eri kesti puoli tuntia.

Perin tasainen oli kolmannenkin erän alku, joukkueet olivat vuoronperään pisteen johdossa. LP Vampula lähti karkumatkalle tilanteessa 8-8 ja meni siitä menojaan erävoittoon 19-25.

Neljännen erän alussa kotijoukkue yritti pyristellä vastaan, mutta LP Vampula tuli rinnalle tilanteessa 5-5 ja eteni muun muassa Elli-Noora Hiltusen ässäsyötöin ja Binetou Sown hyökkäyspistein 7-15-johtoon ja siitä edelleen 15-25-voittoon.

LP Vampulan pisteentekijöinä kunnostautuivat Elli-Noora Hiltunen (24) ja Binetou Sow (16) sekä Annukka Paloniemi (9) ja Eeva Puukka (8).

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.