LLuja – Ylöjärven Ilves 3-11

18.12.2015 - 21:23 Anne Riekki

Vaikka peli oli tasaista vääntämistä, Ylöjärven Ilves otti suurinumeroisen voiton Lauttakylän Lujasta futsalin naisten mestaruusliigan ottelussa Huittisissa. Lopputulos 3-11 ei anna ihan oikeaa kuvaa kentän tapahtumista, mutta maalit ratkaisevat.

Ylöjärven Ilves oli voittanut kauden ensimmäisen kohtaamisen Ylöjärvellä 4-2, joten tästäkin ottelusta odotettiin tiukkaa peliä. Pelillisesti peli olikin tasaista vääntämistä, mutta Y-Ilves onnistui maalinteossa huomattavasti tehokkaammin kuin kotijoukkue. Ylöjärven Ilves onnistui toimittamaan pallon maaliin jo toisella minuutilla ja jatkoi maalitehtailuaan ottelun alussa siirtyen 0-3-johtoon jo 5 minuutin kohdalla. Y-Ilves onnistui vielä kerran ennen kuin LLujan veto vihdoin löysi tiensä Y-Ilveksen maaliin. Linda Korpelan syöttö löysi laidasta Anne Riekin ja tarkka veto takanurkkaan kavensi tilanteeksi 1-4. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä maalinteossa kun Josefiina Järä runnoi pallon maaliin vastustajan maalivahdin haparoidessa. Tauolle tilanteessa 2-5.

Toinen puoliaika jatkui valitettavasti kuten ensimmäinen, vastustajan jokainen veto tuntui löytyvän LLujan maalista. LLujan vedot puolesta osuivat jälleen tolppiin, yhden käden sormet eivät riitä niitä laskemaan. Vastustaja osui toisella puoliajalla kuusi kertaa ja kotijoukkue Josken toimesta vielä kerran. Lopputulos 3-11 ei jälleen kerran kerro LLujan taisteluilmeestä ja pelin tasaisuudesta.
Parhaina pelaajina palkittiin Josefiina Järä ja Rosa-Maria Siren.

Seuraavan kerran LLujan naiset taistelevat tärkeistä pisteistä heti vuoden vaihduttua Torniossa ja Siilinjärvellä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.