LP-Vampula taisteli pisteen liigakärjeltä

18.11.2019 - 22:08 Sari Mäkelä
LP-Vampula Huittinen pelasi hienosti LiigaPlokia vastaan.

Naisten lentopallon mestaruusliigan kärjessä nyt 11:llä peräkkäin voitetulla pelillä porskuttava LiigaPloki sai Huittisissa hyvän vastuksen LP-Vampulasta. Peli venyi viisieräiseksi ja kotijoukkue nappasi liigakärjeltä yhden pisteen erin 2-3 (25-22, 19-25, 21-25, 25-16, 4-15).

Ottelu oli hyvää taistelua ja kauden ennätysyleisö sai nauttia tiukasta maanantai-illan kamppailusta, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

LP-Vampulan heikko hetki osui toiseen erään, kun oma johto kuivui kasaan ja vieras vei erän selkeästi. Kolmas erä mentiin likipitäen kokonaan LP-Vampulan tahtiin, mutta jälleen LiigaPloki kiri ohi.

Neljäs erä pelattiin jälleen kotijoukkueen heiluttaessa tahtipuikkoa ja tällä kertaa ote piti komeasti 25-16-erävoittoon. Hyvä ote antoi odottaa tiukkaa viidettä erää, mutta vastustaja nappasi Salla Karhun syötöillä reilun etumatkan, joka piti loppuun asti. Viidennessä erässä Ploki oli varma kaikissa otteissaan, kun taas kotijoukkue taisi alkaa pelätä, että voittokin olisi mahdollista.

-Tiukkaa vääntöä neljä ensimmäistä erää, mutta tiukoissa paikoissa meillä alkoi lipsua liikaa ja Ploki taas vaikutti päättäneensä voittaa. Keskiviikkona on seuraava mahdollisuus, kun Lugano saapuu Challenge Cup -otteluun. Kaikkemme tulemme antamaan ja se on jo päätetty voittaa, totesi Andrikopoulou pelin jälkeen.

Karhu palkittiin LiigaPlokin parhaana ja Andrikopoulou LP-Vampula Huittisen parhaana pelaajana.

LP-Vampulan päävalmentaja Darko Dobreskov ei ollut tappiopeliin tyytyväinen.

-Me kuitenkin pelasimme varsin hyvää lentopalloa, mutta sitten tulee tilanteita, joissa tulee tunne, että joku sammuttaa valot ja pelimme pysähtyy. Me harjoittelemme paljon ja kaikki tietävät ja osaavat asiat, mutta silti emme pysty pitämään tasoamme läpi ottelun. 

LP-Vampula on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä 19 pisteellä. LiigaPlokilla on 27 pistettä.

Tilastoista:

LP-Vampula: Cveticanin 22/+8, Andrikopoulou 19/+11, Jakic 15/+9
LiigaPloki: Palmer 21/+17, Karhu 16/+7, Field 15/+14

Lähitapiola-pisteet: 1p Salla Karhu, LiigaPloki, 2p Aleksandra Cveticanin, LP-Vampula, 3p Dianna Palmer, LiigaPloki. PRO Libero: Emilia Joensalo, LP-Vampula.

 

Päivitetty kommenteilla klo 23.00

 

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.