Claire Felix oli illan sankari

18.11.2018 - 21:38 Toimitus
Ottelun parhaina palkittiin Annina Keinonen (vas.) Jymystä ja Claire Felix LP-Vampulasta. Otteluisäntänä toimi Wanha VPK ja palkinnot jakoi Anna ja Niko Rajaniemi. Kuva Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittinen sai  voittoputkelleen jatkoa tiukasti taistelleen Jymyn kustannuksella. Leijonankidassa kannustusjoukot olivat hereillä alusta lähtien, mutta joukkue oli hieman käsijarru päällä. Ensimmäinen erä kotijoukkueen virheilyn ja vieraiden hyvän pelin myötä Pohjanmaalle pistein 22-25.
Toisessa erässä huittislaiset alkoivat saada juonen päästä kiinni ja erä ensimmäiseen nähden vastakkaisin pistein Vampulalle 25-22. Erävoiton toivat Nayaran ja Claire Felixin hyvät suoritukset verkolla, jota Emilia Sipilän ja Nayaran nosto- ja puolustuspeli omalta osaltaan säestivät.
Kolmannessa erä venyi pitkälle jatkopisteille, jossa molemmilla joukkueilla oli muutama eräpallokin.
Lopulta neljännessä erässä Vampulan vahvempi peli alkoi näkyä, vaikka taistelu pisteistä olikin kiivasta. Erään ja otteluun lopullisen niitin teki illan sankari Claire Felix syöttäen kolme ässää peräjälkeen ja Nurmon viimeinenkin toivon ripe viidennestä erästä mureni sen myötä.
Lopulta ottelu hurjan kannustuksen saattelemana huittislaisille erin 3-1(22-25, 25-22, 31-29, 25-17).
Kotijoukkueen parhaana Claire Felix ja vieraista Annina Keinonen.

-Tappiosta huolimatta meidän kauden paras ottelu tähän mennessä. Itseluottamuksemme alkaa kohentua ja peli parantua. Kovissa paikoissa emme osaa olla tarpeeksi vahvoja. Kausi on ohjelman puolesta ollut mielenkiintoinen, sillä olemme pelanneet enimmäkseen ennakkoon vahvoja joukkueita vastaan, sanoi Jymyn palkittu Keinonen.
-Olen erittäin tyytyväinen, että minulla on ympärilläni näin hienoja ihmisiä. Hieno joukkue ja vahvasti kannustavat taustajoukot. Tälläisiin teholukemiin (26/+21) ei ole mahdollista muuten päästä, sanoi kotijoukkueen keskipelaaja Felix.
Kari Tuomela, Jymy
Jymyn valmentaja Kari Tuomela oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitukseen.
-Peli paranee koko ajan. Näin hyvää joukkuetta vastaan ei pärjää hyvällä pelillä, vaan on pystyttävä erinomaiseen peliin. Sarja on kova ja tasainen, eikä heikkoja vastustajia ole ollenkaan. Uskon, että pelin kehittymien myötä saamme voittoja, jos näin jatkamme, sanoi Tuomela.

LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov onnitteli Jymyö hyvästä pelistä.
-Me emme olleet täysin valmiita ottamaan vastaan Jymyn vahvaa esitystä. Kolmeen pisteeseen olen todella tyytyväinen, sanoi Dobreskov.

LP-Vampula: Felix 26/+21, Nayara 14/+4, Bright 19/+5, Andrikopoulou 11/+5
Jymy: Malloy 14/0, Krljic 19/+9, Friberg 11/+9, Hujanen 13/+1, Deweese 12/+7
Lähitapiolapisteet
1p Annina Keinonen
2p Nayara, Vampula
3p Claire Felix, Vampula

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.