Kaupungilla iso rooli Kiikan kehittäjänä

18.10.2018 - 05:30 Sari Mäkelä
Sastamalan elinkeinopalvelut ovat tien päällä. Aamukahvitilaisuudess Kiikan Suvituulessa elinkeinojohtaja Ursula Lumpeen (vas.) kanssa kuulumisia vaihtoivat muun muassa Jaakko Siuko, Sirpa Saurio, Mervi Stoltzenberg ja Lasse Tuominen.

Tarjouspyynnöt ja potentiaalisen Kiikan taajaman kehittäminen nousivat muun muassa puheenaiheiksi Kiikan Suvituulessa, kun Sastamalan kaupungin elinkeinojohtaja Ursula Lumme ja yritysasiamies Tanja Aarnikuru olivat kutsuneet paikallisia yrittäjiä kuulemaan ajankohtaisista elinkeinoasioista ja vaihtamaan
kuulumisia.

Kiikkalainen nuohous- ja ilmanvaihtoalan yrittäjä Jaakko Siuko on laittanut ilolla merkille, että kaupunki kysyy palveluja myös paikallisilta pienyrittäjiltä.

Elinkeinojohtaja Lumme kertoi, että kaupunki järjestää yrittäjille ja yritysjohdolle säännöllisesti aamukahvitilaisuuksia, joissa kuullaan vierailevia puhujia ja verkostoidutaan.

–Suunnitteilla on nyt myös hankinta-aamukahvit, johon myös pienyrittäjät voisivat tulla esittäytymään ja kertomaan yrityksensä toiminnasta kahvikupposen ääressä, sillä kaikki virkamiehet eivät asu Sastamalassa, eivätkä välttämättä tiedä, millaisia palveluja on tarjolla. (..)

Ursula Lumme ja Tanja Aarnikuru kiertävät syksyn aikana eri puolilla Sastamalaa. Keikyään he tulevat Äetsä-talolle keskiviikkoaamuna 31. lokakuuta.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.