Kaupunki kysyy – Millä lailla kehittäisit Huhkolan puistoaluetta?

18.09.2019 - 12:34 Minna Karru
Maankäyttöpäällikkö Seija Holmin mukaan kyselyyn vastaamalla voi sanoa sanansa maakunnallisesti merkittävän kulttuuriympäristön kehittämisessä. Ruutukaappaus Huhkolan puistoalueen kyselystä, kohdealue merkitty punaisella viivalla.

Mikä on suhteesi Huittisten Huhkolan puistoalueeseen?  Mitkä ovat sinun tärkeät puistopaikkasi? Mitä alueelle pitäisi tehdä tulevaisuudessa?

Huittisten kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut kerää tietoa Huhkolan puistoalueen kehittämisestä. Kaikille avoimeen kyselyyn voi vastata verkossa 13.10. asti.  Kysely löytyy kaupungin verkkosivuilta.

–Tavoitteena on kerätä tietoa alueen nykykäytöstä ja alueen tulevaisuuden vaihtoehdoista alueen nykyisten ja mahdollisten tulevien käyttäjien näkökulmasta, sanoo kaupungin maankäyttöpäällikkö Seija Holmi.

–Osa puistosta tulee jatkossa toimimaan koulun pihatoimintaa tukevana alueena ja osa kaikkia kuntalaisia palvelevana puistona,  Holmi taustoittaa.

Kyselyyn pääsee tästä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.