Rento juhla luokkakokoushengessä

18.08.2017 - 09:04 Satu Ojala
Syyskuun ensimmäisenä lauantaina Vampulan Y-suulin pihaan nousee iso teltta, jonka suojissa esiityy joukko bändejä, joilla kaikilla on siteitä Vampulaan.

Vampulassa juhlitaan lauantaina 2. syyskuuta Vampulan kunnan 150-vuotissynttäreitä sangen epävirallisesti.
Juhlan järjestäjinä on KaPo ry eli Kalkki-Pojat, jotka aikanaan pelasivat aktiivisesti jalkapalloa ja järjestivät ensimmäisten joukossa Vampulan ja Huittisten seudulla jalkapallokoulusta junioreille
-Idea juhlasta syntyi jo reilut kaksi vuotta sitten ja siitä saakka olemme tätä tapahtumaa kehitelleet. Emme halua mitään pönötystä emmekä juhlapuheita, vaan tehdä rennon tilaisuuden, jossa nykyiset ja entiset vampulalaiset voivat tavata toisiaan luokkakokoushengessä. Tervetulleita ovat toki kaikki muutkin asiasta innostuneet, kertoo tapahtuman promoottori ja idean isä Rami Peltola.

Aamupäivällä on Vampula amazing race, jonka lähtö ja maali ovat Y-suulilla. Kisaan ehtii ilmoittautua 25.8.asti. Jo nyt mukana on 11 joukkuetta. Joukkueissa saa olla 2-4 henkeä ja Huhtaan ja Rutavan välille sijoittuva kisa kierretään polkupyörillä. Matkan varrella on tietoa ja taitoakin vaativia tehtäviä.
Iltaohjelmana on rock-henkiset bileet, jotka alkavat kello 17. Teltassa esiintyy joukko bändejä, Tapio Liinoja Combo etunenässä, joilla kaikilla on siteitä Vampulaan. Y-suulin pihaan pystytetään 600 neliön teltta ja istuinpaikkoja on 500 hengelle.

-Tapahtuman tarkoituksena on juhlistaa 150-vuotiasta Vampulaa, kerätä yhteen niin entiset ja nykyiset vampulalaiset, vampulalaisia sukujuuria omaavattai muuten vaan kaikki ne, jotka haluavat viettää mukavan illan mukavassa porukassa. Me hoidamme paikan, ruoat ja juomat ja esiintyjät, yleisön ei tarvitse kuin hommata hyvä porukka ja ilmaantua paikalle. Liinojan Tapsaa lainataksemme: "Mää tairan ottaa vanhaan Punolan poppooseen yhteyttä, pyytää paikan päälle ja morjestaa vanhoja tuttuja pitkästä aikaa naamatusten, kertovat Juha Jalonen ja Hannu Heikkilä.

Koko tilaisuus järjestää talkoovoimin ja mahdolliset ylijäämät kassasta lahjoitetaan Vampulan vanhuksille.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.